Ervaringen

Ik ben erg blij dat ik bij Marièt ben geweest. Door haar tips over voeding en aanvullende supplementen slaap ik veel beter (zo fijn), voel ik me fitter en heb ik weer zin om dingen aan te pakken. De energie stroomt weer. Ik ben vrij gevoelig en voelde me bij haar gelijk op mijn gemak. Dank voor je fijne hulp en advies.

Patricia (consult)

Ik sport veel en dacht dat ik een gezonde leefstijl had. Toch kreeg ik steeds vetvorming rondom mijn buik. Ik werd er gek van. Marièt legde mij uit waardoor vetvorming rondom de buikstreek ontstaat en zij gaf mij tips hoe ik mijn lichaam kon leren op vetverbranding over te gaan. Het lag er niet zo zeer aan wat ik at maar hoe en wanneer ik at. Ik ben deze theorie onmiddellijk gaan toepassen. En wat blijkt. Na een week zag ik al verandering. Door een eenvoudige leefstijl aanpassing verdwijnt langzaamaan het vet rondom mijn buikstreek en voel ik mij weer lekkerder in mijn vel zitten. Het lijkt heel simpel maar toe nu toe had niemand mij het advies dat Marièt mij gaf, gegeven. Super fijn, veel dank Marièt

Lucille (consult)

Ik ben een vrouw van midden 50 met artroseklachten. Door de artrose had ik regelmatig last van ontstekingen in mijn gewrichten. Ook had ik behoorlijk last van bloedsuikerschommelingen, die ervoor zorgden dat ik bij vlagen moe was, soms zo moe dat het huilen mij nader stond dan het lachen.

Via via kwam ik bij Marièt terecht en dat bleek een gouden tip. Hoewel ik het gevoel had gezond en goed gebalanceerd te eten, was het voor Marièt duidelijk hoe ik mijn voedingspatroon kon verbeteren. Het fijne daarvan vond ik haar uitgangspunt vooral niet te streng te zijn voor jezelf, maar te gaan voor 80% goed, 20% wat minder goed.

Nu, een paar maanden later, voel ik me fitter en tot nu toe heb ik zo goed als geen ontstekingen meer heb gehad.

Een gezond en bewust eetpatroon leidt dus tot meer dan je denkt. Ik beveel Marièt dan ook van harte aan.

Riemke (skype consult pakket)

Ik had al een lange tijd last van rare buikpijnen, opgeblazen gevoel en daardoor minder eetlust. Na mijn bezoek aan Marièt kreeg ik voedingsadviezen en een aantal supplementen. Dit heb ik opgevolgd en had na korte tijd al geen buikpijnen meer en kon weer energiek aan elke dag beginnen. Wat specifiek zo fijn is aan Marièt is dat zij zich voor het consult goed verdiept in jouw problemen waardoor ze gelijk kan beginnen met aanpakken! Verder krijg je tussendoor apjes met de vraag hoe het gaat zodat ze kan kijken of er eventueel aanpassingen gedaan moeten worden. Kortom, super! Bedankt Marièt!

Saar (lifestyle coaching)

‘Ik ben bij Marièt terecht gekomen na een 2e waarschuwing van de arts dat 2 van mijn leverwaardes té hoog bleven. Ook had ik last van maagklachten.

Na invulling van een digitale vragenlijst en een intake gesprek, kwam Marièt met een plan van aanpak met heldere (voedings)adviezen en uitleg waar, wanneer en waarom, ik op moest gaan letten met bepaalde voeding. Onder andere door minder (vooral wijn) alcohol gebruik, pure voeding, 2 keer in de week sporten, langer lopen met mijn honden, en ondersteuning in de vorm van voedingssupplementen, ben ik in 7 maanden 12 kg afgevallen, en slik ik geen omeprazol (maag beschermer) meer. Ik voel mij heerlijk!

Maar het allerbelangrijkste: na de laatste bloedafname zijn mijn leverwaardes weer normaal!

Wilma (lifestyle coaching)

× Klik hier voor een vraag via WhatsApp