OVER MIJ

“Hoe kan ik vrouwen inspireren om op zoek te gaan naar de beste versie van zichzelf?”

Ik ben orthomoleculair therapeut en ik geef op maat gemaakte voedings- en leefstijl adviezen aan vrouwen om hun hormonen in balans te brengen en te werken aan een optimale gezondheid.  Mijn doel is dat zij zichzelf weer energiek en in balans voelen; een goede spijsvertering en rustige darmen hebben; een mooiere huid en een beter figuur krijgen.

Door allerlei tegenstrijdige informatie over wat gezond is en wat niet, is het best lastig om te bepalen wat gezond is voor JOU. Daar kan ik je bij helpen. Afhankelijk van de klachten die je in de loop der jaren hebt ontwikkeld en jouw hulpvraag maken wij samen een persoonlijk plan van aanpak waar jij zelf ook achter staat. Ik geef inzicht in jouw huidige leefstijl en wat de gevolgen daarvan zijn.

Iets meer achtergrond over mij

Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest als jurist in een zakelijke omgeving vroeg ik mij steeds vaker af of ik mensen wel echt blij kon maken met hetgeen ik deed. Ik kreeg het gevoel dat ik niet mijn volledige potentieel kon benutten. Mijn gezondheid had ook geleden onder mijn drukke bestaan. Verandering was nodig om weer passie in mijn werk te vinden en om mij zelf weer gezond en in balans te voelen. Ik heb mijn baan opgezegd en ben begonnen met een nieuwe zoektocht naar wat mij inspireert.

Wat ligt dichter bij jezelf dan je eigen gezondheid?

Ik ontdekte mijn passie voor gezondheid in de breedste zin van het woord. Ons leven is niet vervangbaar en daarmee ons belangrijkste goed. Gezondheid wordt door zo veel factoren beïnvloed dat bewuste aandacht daarvoor en respect voor je eigen lichaam van groot belang is. ‘Als je gezond bent heeft iedereen veel wensen. Als je ziek bent, heb je er vaak nog maar één!’ Ik begon mij te verdiepen in de invloed van voeding, beweging en chronische stress op allerlei lichamelijke klachten en ziekten.

Na een introductie in de orthomoleculaire voedingsleer ben ik mij vanuit een studie Medische Basiskennis verder gaan ontwikkelen door middel van opleidingen als Sensi-therapie, trainer Hormoonfactor en Orthomoleculair therapeut volgens de kPNI (klinische psychische neuroimmunologie).

En verder

voel ik mij als mens geïnspireerd om vrouwen te helpen op zoek te gaan naar de beste versie van zichzelf. Inzicht te geven in wat zij ‘over het hoofd zien’ om zich beter te gaan voelen. Uitleggen en motiveren wat zij zelf kunnen doen om weer energiek en blij te zijn; lichamelijke klachten te verminderen of te zien verdwijnen; en als bijkomend voordeel af te vallen.

En… ik hou ook van koken.

Via mijn blogs, Instagram en Facebook accounts hoop ik vrouwen te kunnen inspireren om te investeren in hun eigen gezondheid.

Heb jij typische (vrouwen)klachten of loop je al langer met het idee rond om bewust aan jouw gezondheid te werken? Zoek je iemand die jou daarbij kan helpen of motiveren? Mail of bel mij voor een persoonlijk Consult.

Trivia over mij

  • Ik hou van grote steden,
  • maar ik geniet ook erg van de natuur
  • Ik laat altijd het laatste slokje in mijn glas zitten…waarom? Ik weet het niet
  • Ik kan herhaaldelijk de slappe lach krijgen bij het zien van ludieke reclame spots of filmpjes
  • Toen ik klein was wilde ik schrijfster worden, of mode ontwerpster, of een eigen kledingwinkel in Parijs openen
  • Ik hou van vriendschap voor het leven
  • Ik ben niet te streng voor mijzelf. Als ik het 80% van de tijd goed doe, ben ik tevreden

Wist je dat

mijn Legally Healthy logo een knipoog is naar mijn verleden als jurist? ‘Mijn Vrouwe Justitia met pollepel’ staat voor: eerlijk, weloverwogen, humor met een goede dosis zelfspot, en de knoop doorhakken om verantwoording te nemen voor je eigen gezondheid.