Ik eet niet zo vaak een sandwich, maar ALS ik er dan één neem dan is dit een van mijn favorieten. Een vers spelt zuurdesem broodje met rivierkreeftjes. Met een sausje van mayo. Ja…het is zo’n sandwich om je vingers bij af te likken. Dit is gewoon altijd een succesformule 👌

Wat heb je nodig voor deze sandwich met rivierkreeftjes (2 pp):

 • 2 spelt zuurdesem broodjes
 • 100 g rivierkreeftjes
 • 1/4 komkommer
 • verse dille
 • 1 tl mayonaise
 • 1 tl olijfolie extra vierge
 • 1/2 tl honing
 • 1/2 tl balsamico azijn
 • peper
 • gemengde sla (veldsla en rucola)
 • avocado (optioneel)

 

Hoe maak je het:

Maak een sausje van de mayo, olijfolie, balsamico, honing en peper. Meng dit door de rivierkreeftjes. Snijd de komkommer in plakjes. Beleg de broodjes met wat sla. Verdeel de komkommer en rivierkreeftjes erover. Top af met wat dille.

 

× Klik hier voor een vraag via WhatsApp