Yam desem brood is zowel gezond als lekker. Ralph Moorman – professioneel voedingsdeskundige, auteur, docent, voedingsmiddelen adviseur en oprichter van de Hormoonfactor – heeft jarenlang onderzoek gedaan naar de link tussen voeding en hormonen. Samen met YAM ontwikkelde hij zijn eigen glutenvrije brood (YAM desem, te herkennen aan de oranje sleeve). Oftewel: biologisch desembrood zonder potentieel schadelijke ingrediënten zoals gist, gluten, soja, lactose, koemelk en toegevoegde suikers. De eerste in Nederland!

Dit brood is zowel gezond als lekker. Het product past prima binnen de leefstijl van ‘De Hormoonfactor’,  Ik koop meestal een aantal broden tegelijk. Ik snij ze in hele dunne sneetjes en doe ze in de vriezer. Ik vind ze geroosterd het lekkers!

Beleg

Deze Yam desem boterhammen heb ik belegd met avocado en gebakken champignons afgeblust met wat tamari en honing.Doe er nog een toef kiemgroenten op en wat sesamzaadjes en je hebt een super gezonde lunch!

Waar is Yam Desem te koop?

Je kunt dit glutenvrije brood kopen bij Jumbo, COOP en PLUS supermarkten óf online via glutenvrijewebshop.nl en picnic.nl.

 

× Klik hier voor een vraag via WhatsApp