Deze overnight oats is heerlijk fris door de appel en het sap van citroen (of sinaasappel). Het kost je 10 minuten voorbereiding in de avond, maar hoe fijn is het om de volgende ochtend je ontbijt zo uit de koelkast te pakken.

♥ Benodigdheden voor 2 porties:

 • 80 gram havermout
 • 3 el chia zaadjes (gemalen)
 • 1 zure appel
 • 2 el rozijnen
 • 4 el grof gehakte noten naar keuze (amandelen of gemengde)
 • 1 tl kaneel
 • sap van een citroen (3 el) of een sinaasappel
 • 200 ml kokosmelk (of rijstemelk)
 • 200 ml kokos yoghurt (kwark mag ook als je tegen koezuivel kunt)
 • fruit als garnering naar keuze
 • evt. een lepel extra yoghurt erover in de ochtend

♥ Bereiding:

Rasp de appel en besprenkel met citroensap (of sinaasappelsap). Doe alle ingrediënten in een (of twee) weckpot(ten) en meng goed door elkaar. Zet dit in de koelkast. De volgende ochtend kun je er nog een el extra soja yoghurt over doen en wat fruit naar keuze. Eet smakelijk.

× Klik hier voor een vraag via WhatsApp