Bananen aardbeien Mousse (2 pp)

Dit ontbijt recept is ultiem genieten op een zomerse dag. Ik vind de combinatie banaan en aardbeien hemels. Je doet jezelf een groot plezier als je het de avond tevoren klaar maakt en in de koelkast zet voor de volgende ochtend. Als je nog wat eiwitten wilt toe voegen, kun je er nog een paar walnoten bij eten, of een gekookt eitje (kun je ook de avond ervoor maken).

Benodigdheden

  • 1 el kokosolie of 1 el MCT olie
  • 2 medjooldadels
  • 1 avocado
  • 2 rijpe bananen
  • 200 g (bevroren) aardbeien
  • eventueel 1 tl vanillepoeder

Hoe maak je het

De kokosolie smelten. De dadels ontpitten en de avocado schillen en ontpitten. Samen met de overige ingrediƫnten mixen in de blender (of met de staafmixer) tot een gladde massa. Minimaal 1 uur in de koelkast laten staan. De aardbeien moet je wel licht ontdooien om ze door de blender te doen.

 

 

 

× Klik hier voor een vraag via WhatsApp